Icoon onwaardig! Het uitzicht van Loretta Schrijver


We gaan er vanuit dat Loretta Schrijver zelf wel heel blij is met haar nieuwe optrekje, dus voor de vorm zeggen we toch maar even ‘gefeliciteerd Loret’. Maar GODALLEJEZUS RTL ZO STOP JE JE ICONEN TOCH NIET WEG??? Geef die vrouw meer salaris zodat ze zichzelf een menswaardig uitzicht cadeau kan doen!

‘Het appartement ligt aan een park’ schrijft Bekende Buren nog heel opgewekt over de nieuwe woning van Schrijver, maar wat Googlen leert ons dat we het over deze flat in Amsterdam hebben, en dan krijg je dus dit plaatje als je naar buiten kijkt… Misschien denkt u nu: ‘Ja maar daar kun je overheen kijken en waarschijnlijk is het verder een heel sjieke hut we hebben het hier toch over een bn’er’. Weet dan dat als Loretta ‘s avonds laat thuis komt dit het straatje is waar ze haar sleutels uit de tas mag toveren. GRIMMIG!!!

Maar goed, we weten nu wel hoe het werkt bij die Galjaard. Jarenlang vaste waarde voor de zender = alsnog bijna geen poen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com