FOTO: Volkszanger randt Máxima aan, NL boos


Typisch gevalletje van ‘overschat nooit het gevoel voor humor van je fans’ voor zanger Frank van Etten. Frank was op bezoek in Madame Tussauds en kon het niet laten onze koningin even vol bij de tiet te grijpen. Mooi toch? Wij zouden hetzelfde doen, een stukje gewone mensen-humor zoals in de hoofdstad heel gebruikelijk is, wees blij dat hij geen waterpistool bij zich had, en bovendien: het is maar een pop.

Nou dan ken je de fans van Frankie niet!!! Woedend waren deze kampers, die kennelijk opeens heel koningsgezind zijn ofzo. Kan niet, mag niet, witleren bankstel, schande. Helaas kunnen we de piswoeste reacties niet laten zien, want Frankske heeft de foto snel verwijderd en pompt al uren mb’s aan bullshit op zijn Facebookpagina opdat we het allemaal zo snel mogelijk vergeten.

Waarom nou zo moeilijk doen Frank? Is humor ook al verboden in dit land, laat jij je de les lezen door je achterlijke fans???

Het meest schrijnende is trouwens wel het feit dat Van Etten zich genoodzaakt voelde een zieke vrouw op te voeren om de aandacht van zijn leuke grapje af te leiden:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com