Coke-grapjes over Wendy van Dijk uit ‘roast’ geknipt


Ook humor kent zijn grenzen, en dat geldt zeker voor het geënsceneerde ‘doe eens stom over mij’-programma The Roast, althans de Hollandse versie van dit program op Comedy Central. Gisteren mocht heel het Gooi los op Zanger Gordon in de show die ‘met vriendelijke toestemming van RTL Nederland’ geproduceerd kon worden. Zouden alle mopjes over het vermeende cocaïnegebruik van Erland Galjaard en Wendy van Dijk er in blijven zitten? Dat was de vraag die iedereen die bij de opnames was zichzelf stelde:

“Van de RTL-programmadirecteur bleef, net als van zijn echtgenote Wendy van Dijk die aan een van de tafels in de zaal zat, geen spaan heel. Het gerucht dat Quote vorig jaar verspreidde over een cocaïne snuivende Van Dijk – die vervolgens met succes naar de rechter stapte – werd door diverse criticasters gretig opgewarmd voor deze gelegenheid. Het werd door de roast heen een running gag, als daar niet een deel van op de snijtafel blijft liggen na de montage.”

Aldus (Blendle link) de Telegraaf eerder. Welnu, een dag later weten we het: de tsunami aan coke-grapjes is uit de show geknipt. Want in een wereld waar een RTL chefje de sfeer bepaalt moet het nu eenmaal altijd een beetje gezellig blijven.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com