Moeder van Noud uit GTST gaat comeback Ferri Somogyi fixen


Verontrustend persberichtje vissen wij zojuist uit de spam filter. Acteur / 90’s-icoon Ferri Somogyi gaat in 2017 namelijk keihard aan zijn carrière als dj werken. (…) Nee wacht! Het verontrustende moet nog komen. Hallo, een bn’er die dj wordt, dat is vrij normaal toch? Ons onderbuikje gaat pas kantelen als we horen welk managementbureau deze carrière gaat fixen.

Dat is namelijk: Bits Agency. Een toko die ook zorg draagt voor de loopbaan van DJ Mike (wie?), Orlando de Brito (wie?) en Ruud Feltkamp aka dj Rudi Feral aka Noud Alberts uit GTST. De man wiens moeder geheel toevallig aan het hoofd staat van Bits Agency.

Noud Alberts heeft er kennelijk een handje van zijn buren uit Meerdijk naar zijn moer te sturen, want eerder prijkte ook die andere Ferry, Ferry Doedens aka Lucas Sanders uit GTST op haar portfoliootje. Helaas voor Ferry werd hij bruut buitengesmeten toen bleek dat hij wel eens een snuifje consumeerde, wat de vraag oproept: duldt de moeder van Noud geen junken in de omgeving van haar zoon???

We hopen dat Ferri Somogyi een beetje gedijt in deze hoogst incestueuze omgeving, want als dj schijnt hij dus prrrima te pruimen te zijn:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com