Vrouw met hotmail adres naait Winston Gerschtanowitz


Oké dus Winston Gerschtanowitz heeft een nieuwe hobby en dat is het ontwikkelen van ‘formats, gesponsorde content en virtual- en augmented-reality-producties’. De mensen die hier meer van willen weten klikken hier, maar u kunt ook even doorlezen om te ontdekken dat Winnie keihard GENAAID wordt door twee malloten met respectievelijk een live.nl en een hotmail.com mailadres. Lees: mensen uit een andere wereld dan die van Winston.

Het bedrijf dat Gerschtanowitz op gaat tuigen moet DFFRNT Media gaan heten. Kennelijk is het plan om dingen ‘anders’ te gaan doen, en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Echter! Zowel de domeinen dffrnt.nl als dffrntmedia.nl zijn al bezet, en de domeinen zijn geregistreerd door verschillende personen. Winston wordt hier dus hoe dan ook genaaid, en een totaal onvindbare toekomst dreigt voor deze toch vrij modern / 2.0 klinkende onderneming. Pijnlijk!

Maar wie zijn die mensen waardoor Gerschtanowitz zo in de shit zit? Het domein dffrntmedia.nl is in handen van iemand met het mailadres [email protected], geregistreerd op de dag dat Quote over het nieuwe bedrijfje schreef. De hel: een domeinkaper met een hotmail adres die Quotenet.nl leest…

Domeintje twee, dffrnt.nl is ook al in handen van zo’n hotmail-nono, dit keer een vrouw met het mailadres [email protected]

Nu is dat live.nl de opvolger van hotmail.com waarmee deze Herma van Reeuwijk wellicht iets meer bij de tijd is, maar het blijft natuurlijk gênant dat iemand als Winston Gerschtanowitz zich voor de lancering van zijn hippe startup moet wenden tot twee burgers die ‘s avonds na GTST hun mail eens checken en misschien, wellicht, mogelijk tot een deal willen komen. Nu al een achterstand in de markt.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com