Chapeau! RTL deporteert oplichter naar Chili


Kijk, we kunnen wel met z’n allen zeuren over dat zelfhulp-drama bij RTL, maar de omroep doet ook goede dingen voor de mensen! Zo deporteren ze in een nieuw programma, door de omroep omschreven als ‘een kruising tussen Utopia en Ik Vertrek’ lastige mensen naar Chili om daar in hun sop te laten gaarkoken.

Of wilt u zeggen dat u stukadoors-vrouw Ilona Pos heel erg gaat missen? Omdat het klusbedrijf van haar man toevallig in Hilversum is geland noemt ze zichzelf een ‘Gooisch meisje’ die aangeeft dat hetgeen ze het meest aan Nederland gaat missen ‘het vliegtuig naar Milaan’ is… missen wij iemand met zo’n attitude in ons Nederlandje? Ja, als kiespijn.

Maar dan Addy van Wichen uit Waddinxveen! Deze clown vertrok ook naar Chili om een nieuw bestaan op te bouwen met zijn gezin, en stuurde alle (betalende!) leden van zijn sportschool een berichtje met de mededeling ‘Ik ben weg doei’. Deze mensen zijn nu piswoest en eisen hun geld terug. Een gang naar de rechter wordt niet uitgesloten. Dit soort ondernemers hebben we natuurlijk ook niet echt nodig in ons mooie land.

RTL, jullie hebben met deze actie zomaar twee seizoenen van ‘Help ik ben een psychiatrisch patiënt in een vies huis en alleen Natasja Froger kan mij redden’ goedgemaakt. Het zelfhulp-drama is bijna vergeten. Ga zo door!


1 reactie

  1. M Lennon schreef:

    Hoe gaat het nu met de deelnemers van dit programma voor wat betreft de bosbranden???? Ik kan hier niets over terugvinden, maar weet wel dat dit zeer dicht bij hun verblijfplaatsen plaats vindt.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: