Daphne Deckers doet leuke onthulling over schaamhaar


Of hadden we dit beter niet kunnen zeggen? Ach, het staat nu toch al op internet. Schrijfster Daphne Deckers doet ergens, in een blad of online, een leuke onthulling over de kleur van haar schaamhaar. Dat weten we omdat Weekblad Party weer eens een contextloze quote ergens vandaan heeft geplukt en deze doorzet op hun goedbezochte mediakanaal weekbladparty.nl. Komt ‘ie:

“Van nature ben ik blond en na vele omwegen ben ik weer terug bij de kleur die ik van moeder natuur heb gekregen, al versterk ik het met high- en lowlights. Ik vind overigens niet dat de gordijnen met het tapijt moeten matchen, haha!”

Ahaaa!!!
Snapt u?
Gordijnen, tapijt, kuthaar?
De oplettende lezer weet nu precies hoe de haarzakjes in de foef steken.
(Dankjewel Daphne, leuk.)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com