Filmpje: Broer bedreigt Dean Saunders kapot


Het geslacht Saunders. We waren ze alweer een beetje vergeten maar ze bestaan nog steeds en doen nog immer wat ze het beste kunnen: Saunderen. Effe voor de leek, het geslacht Saunders bestaat dus uit (o.a.) de drie prominenrte broeders:

Ben Saunders – Zanger. Veroordeeld voor het mishandelen van een verkeersregelaar. Lid van motorbende Satudarah. In het bezit van een tattooshop en een kopje ‘Het einde van zijn carrière’ op Wikipedia. Acteur in hele slechte film.

Dean Saunders – Zanger. Veroordeeld voor het mishandelen van zijn ex en het in de fik steken van de auto van haar ouders. In het bezit van een tattooshop en een hele leuke bijnaam op Wikipedia. Acteur in hele slechte kinderfilm.

Jamie Saunders – Veroordeeld voor diverse mishandelingen. Geen vermelding op Wikipedia.

U ziet, Jamie heeft het minst indrukwekkende cv’tje van het hele gezelschap, maar daar kan verandering in komen! In een video bedreigt Jamie zijn oudere broer Dean namelijk he-le-maal de moeder. Zoals wel vaker met dit soort temperamentvolle mensen is het verhaal niet héél consistent, maar we begrijpen dat Dean de boel besodemietert heeft met het ‘familiebedrijf’, en dat Jamie dingen weet over hem die hij nu allemaal gaat vertellen. Wij zeggen: leuk, kom maar door Jamie! Zin om lekker veel over jullie familie te gaan schrijven de komende tijd.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com