Javier Guzman verneukt 2 interviews in 24 uur tijd


Bij de Volkskrant deden ze vandaag nog lollig over het interview met Javier Guzman bij Koffietijd, waar de cabaretier mompelend en wegkijkend de vragen van Loretta Schrijver beantwoorde met ‘ja’ of ‘nee’ en meldde dat hij zijn gehele oudejaarsconference in twee dagen tijd opnieuw gaat opnemen vanwege de dood van een of andere The Voice-zangeres. Waarschijnlijk dachten ze bij de krant dat het onderdeel van de act was en Schrijver hier in het spreekwoordelijke ootje werd genomen door een genie in het absurdisme, maar ‘s avonds bij Radio 538 deed ‘ie het weer! Tussen de te lange stiltes onverstaanbaar antwoorden brabbelen… zelfs de sidekicks (of wat zijn het) vielen bijna om.

Dit gedrag roept toch enkele vragen of. Naast de hoofdvraag ‘Jezus christus gaat het wel goed met die gast???’ willen we ook graag weten of hij het nog een beetje trekt en/of wellicht onder de medicatie van het een of ander zit. Legitieme vraag! Geen dubbele bodem! We menen het. Kijk maar:

(PS – In theorie is het ook mogelijk dat we hier De Echte Mens Guzman zien en we nog moeten wennen aan het idee dat niet iedereen op tv een ‘spontane’ malloot acteert (nooit saai!) die weet hoe het werkt. In dat geval: goed bezig Javier.)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com