Nieuw filmpje: wat gebeurde er in het ‘hok’ van Dean Saunders?


Zoals beloofd een kleine update over de ruzie die talenten-dynastie Saunders op dit moment verscheurt. Gisteren hadden we broer Jamie die broer Dean bedreigde in een tamelijk geestig filmpje, vandaag hebben we de reactie van Dean EN een nieuw filmpje van Jamie waarin hij wat meer prijsgeeft over de STRAFBARE FEITEN die Dean zoal zou plegen. En dan doelen we dus niet op het mishandelen van mensen waar de gehele familie al eens voor veroordeeld is (bron), maar iets anders.

We doen het effe stapsgewijs want het risiso van dit soort wat diepere achtergrondverhalen is dat het onoverzichtelijk wordt.

Reactie Dean op beschuldigingen: Jamie is verslaafd aan cocaïne, hij schreef mij ook al een brief dat hij 5000 euro wilde, ik heb mijn huis beveiligd met camera’s en mijn advocaat zegt dat hij voor afpersing zo 12 jaar cel kan krijgen.

Reactie Jamie op Dean: Het was geen brief maar een bericht via Facebook Messenger! (We zijn geneigd Jamie te geloven in deze. De Saundertjes lijken ons geen brievenschrijvers.) De advocaat waar Dean mee komt is ook mijn advocaat! (Geinig detail, zijn bloedeigen advocaat stelt Jamie dus even 12 jaar cel in het vooruitzicht in Shownieuws. Dankjewel Peter Plasman.) Over dat huis dat vol hangt met camera’s: die camera’s hingen er al want in dat huis woonden Polen, en daarboven zat ‘een hok’ dat Jamie ‘leeg moest halen’ waarbij hij ook ‘afval leeg moest halen’ en de Polen kregen geen borg terug (sociale misstand!!!). En oh ja: van een cokeverslaving is geen sprake.

DUIDELIJK VERHAAL.
Dean runt dus een hennepkwekerij èn een Polenhotel, en dat gaat Jamie allemaal in de openbaarheid gooien. Wij weten het nu eigenlijk al, maar kijken toch uit naar deeltje drie van deze intrigerende kunstenaarsfittie. Hoofdvraag: wat vindt Ben hier allemaal van?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Bert van Ernie schreef:

    Hennephok

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: