Utopia-‘crimineel’ Boyd blijkt vogelspottende intellectueel


Als er iemand aan Utopia (ja, bestaat nog, loopt nog, is een succes) meedoet die beweert ‘Boyd Jordan Gallagher’ te heten, dan weet je één ding zeker: dit is patiënt nummer zoveel met het ‘verzin een toffe naam voor jezelf’-syndroom. Een kwaal die, zoals wij al eerder aanstipten op deze site, vooral voorkomt bij mensen uit lagere sociale klassen en zich uit in het maniakaal bij elkaar verzinnen van de meest crazy bijnamen voor zichzelf. Zie: Simone Jayn (eigenlijk gewoon Simone de Bruin) en Angelica Louisa (in werkelijkheid Angelica de Groen). Logisch dat het internet al maanden zoekt naar de ware achternaam van deze clown Boyd, die vanaf dag 1 in Utopia loopt op te scheppen over zijn ‘criminele verleden’.

Nou, het is nog veel erger mensen!!!

We hebben namelijk het geheime Facebook account van deze Boyd Jordan Gallagher ontdekt (‘Jo Jordan‘ heet ‘ie daar) en daaruit blijkt dat naast zijn malle naam ook zijn criminele praatjes Een Grote Leugen zijn. Check die likes:

Meneer houdt van Brandpunt, de al sinds 1959 zeer juiste actualiteitenrubriek van de Katholieke Radio Omroep met Utopiaan Sven Kockelmann voor de camera.

Ook populair in huize Jordan Gallagher is Vroege Vogels, een vogelspot-show van de Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs waarin zowel op radio als tv nieuwe insektensoorten worden besproken door NPO-face Menno Bentveld, afgewisseld met licht klassieke muziek.

‘Crimineel verleden’, u-huh.
Van welk castingbureau hebben ze deze meesteracteur weggeplukt???


6 reacties

 1. jolanda schreef:

  het word nu wel erg opvallend dat alles word gespeeld.nu hebben we op eens rob.die ook wel een andere naam zal hebben.

 2. Rita schreef:

  Een ex-crimineeltje met kleine vergrijpen kan niet van vroege vogels en brandpunt houden?

 3. Carolien schreef:

  Ja, ik denk ook dat bij Utopia alles geregisseerd wordt en niet echt is. Het is belachelijk wat er nu gespeeld wordt, met de minimalisten en de “ondernemers”.
  Jessie/Boyd en Rob spelen dictators, echt té zielig!! Vorig jaar was het leuk om naar te kijken, maar nu worden er mensen (acteurs) binnengehaald.

 4. MarkV schreef:

  Een intellectueel is hij in ieder geval zeker niet.

 5. Jefferson schreef:

  Dit bericht is gewoon pure onzin
  Ik ken boyd persoonlijk van jaren terug en hij is absoluut geen acteur
  Sterker nog we waren allebij geen lieverdje en ik weet ook zeker dat ie wel dingen op zn kerfstok heeft
  Gebasseerd op niets dit

 6. Irene schreef:

  Nu het maakt niet uit. Hij was wel de persoon die de mensen op hun persoonlijkheid aansprak! Hij straalde tenminste iets eigens uit.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: