“Deelnemer ‘Helemaal Het Einde’ (RTL4) jatte geld van baas”


Nou. Het lijkt er op dat we RTL-baasje Erland Galjaard en co. nog dankbaarder mogen zijn dan we al waren voor het goedmakertje volgend op zijn hulp tv-fuckup. Want niet alleen stuurt RTL een oplichter naar Chili ‘om een nieuw leven op te bouwen’ (lees: weg uit Nederland, doeiii!), de persoon in kwestie blijkt ook nog een dief en een fraudeur te zijn.

Bij Slebs.nl meldde zich namelijk een oude werkgever van deze Addy van Wichen, die ons vertelt dat Addy niet alleen de betalende leden van zijn sportschooltje laat zitten door op RTL-artiestenreis te gaan, maar eerder al geld en meubilair van zijn baas ontvreemde. Bovendien fraudeerde hij met de administratie:

(Naam en e-mailadres bij de redactie bekend.)

Ach ja. Nogmaals: zie het positief. Hij is niet meer van ons! Laat de autoriteiten van Chili er maar hun ding mee doen.

Niet meer terugkomen hè Van Wichen???


21 reacties

 1. Léon schreef:

  Iemand is pas schuldig, als tie schuldig wordt bevonden. …

 2. Maria schreef:

  Zielig voor de kinderen dit nieuws..
  Koppies staan onder zo’n negatief verhaal..
  En als je dan over niet terug komen praat.
  Zeg dan niet “niet terugkomen fam.Wichen.”
  Maar zeg dan “niet terugkomen Addy”.
  Alsof die kids er wat aan kunnen doen.

 3. Henderika schreef:

  Vind Addy een toffe gast, lief voor de kinderen en voor zijn vrouw. Knappe kinderen, en zijn vrouw mogen der ook zijn.

 4. Ilse schreef:

  Addy praat wel erg in de IK vorm en wat een adhd-er, vrouw lief durft niets te zeggen, wat een ja knikker zeg, kom eens voor jezelf op, en laat die vent van je niet alles beslissen!!

  • Carsten schreef:

   Waren zoveel mensen maar zo positief en enthousiast in het leven. Kunnen een hoop zuurpruimen wat van leren hier in nederland. Alleen maar zeiken en zeiken!

   • Layla schreef:

    Die vent is heel positief naïef met alleen maar wilde onuitvoerbare plannen…. Camping en stroopwafels… Arme vrouw van hem

 5. Yvonne schreef:

  In de film Voor elkaar gemaakt…toevallig achter de hoofdrolspelers

 6. Carsten schreef:

  Wat een naar artikel, wees maar trots op jezelf! Dit soort ongein de media in slingeren! Er is niks bewezen, dus stop met deze riool-roddel pers berichten please and get a life D. Dubbelt en ook V.Zwikker! Kom met feiten, bewijzen, waarom zou iemand zich bij de redactie van deze site melden! Bullshit eerste klas!

 7. Monique schreef:

  Ik zag hem ook in Soof 2 als figurant in een restaurant zitten.

  • Gea van Wijk schreef:

   iedereen kan zich opgeven bij filmfiguranten.nl! doen veel mensen. je krijgt daar een vergoeding voor. er wordt regelmatig een mail gestuurd met opnames en daar kun je je voor opgeven.

 8. Deborah schreef:

  Wat een jaloers artikel zeg. Had jij ook zeker willen gaan? Maar met zo’n houding die je nu aan de dag legt kiezen ze je nevernooit uit hoor. Ik hoop dat je voor laster aangeklaagd wordt.

 9. Sas schreef:

  laten we eerlijk wezen, bij alle 3 de gezinnen rammelt er wat. Want wat bezielt iemand om met je gezin met jonge kids daar in een paar hokjes te gaan zitten. Die yoga gast kan ik me nog voorstellen. Altijd gereisd en veel gewend qua primitieve omstandigheden, maar volgens mij is Chili verre van een yoga Mekka. gevalletje verdwaalt.
  De 2 andere gezinnen zijn totaal misplaatst. Een failliete sportschoolhouder en een vage stukadoor. Of beide op de vlucht voor de belasting dienst en/of schuldeisers, of er is hen een erg grote zak geld belooft. Ze zitten daar in 3 hokjes zonder enige voorzieningen en ze klagen met geen woord!!! Zeker de Posjes maar ook de Van Wichens stralen uit dat de geen dag zonder de nodige luxe volhouden. Je gaat echt niet maanden zo met je gezin in dergelijke hondenhokjes wonen? De kids van de Posjes is duidelijk van de iPad generatie die de hele dag op de bank hangt. Geen top gezondheid, dus wat doen ze die kids aan?
  Alternatief is dat we gewoon fors worden besodemietert, buiten het zicht van de camera staat een lekkere villa met zwembad.
  In ieder geval een serie met een zeer verdacht luchtje of heet dat gewoon goed geproduceerd?

  • Juweel schreef:

   Uiteindelijk zijn er altijd mensen die dit aangaan en van avontuur houden. Fam. Kooy, heeft een behoorlijk avontuurlijk verleden. Zijn toch best wel geliefd bij vele mensen.
   De fam. Wichen, wat hebben deze mensen een enorme energie. Ook zien ze toekomstplannen in Chili. Ze vermaken zich allemaal opperbest en vader Wichen is een wel heel handige man.
   De fam. Pos, in het begin vond ik hen wel een behoorlijk beetje hautain. Maar uiteindelijk hebben ze mijns inziens goed bekeken. Hun wijnhandel begint goed te lopen, veel reklame op internet. Ook hebben zij nu hun luxe, waaraan zij altijd enorm hebben gehangen. Wel vind ik bij de Posjes dat ze erg platte praat hebben waarbij hun kinderen ook aanwezig zijn.
   Maar goed al met al houden de gezinnen aa
   rdig stand. Van mij alle hulde./

 10. Cathy schreef:

  dat is zeker geen leuk verhaal. ik vind het de leukste familie van de 3…
  en leuke kinderen.
  heb net het schoolfeest gezien. hartstikke leuk en zeker niet verlegen….

 11. Ingrid schreef:

  Hele harde werker .Addy leuk gezin .
  Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen .

 12. Linda schreef:

  Voor al de negatieve reacties van bovenstaande: En wat doen jullie met je leven ?
  Zo makkelijk om iemand af te breken zonder dat je zeker weet hoe de vork in de steel zit.
  Een verhaal heeft altijd twee kanten heb ik altijd geleerd.
  Richt je blik eerst eens op je eigen gezin voordat je naar iemand gaat wijzen en het dan ook nog op sociaal media zetten.
  Ik weet het , het is hier een vrij land.
  Maar als je niets positiefs of leuks te vertellen hebt, dan kun je maar beter zwijgen.

 13. Hc.vermeij schreef:

  Oplichter gezocht een gevonden in chili

 14. Machteld schreef:

  Vreselijk om te lezen dat een aantal mensen de oplichter steunen en degene die opgelicht is aanvallen. De wereld op zijn kop. ( of zijn jullie familie van Addy?) Addy neem je verantwoordelijkheid en ga werken in Nederland om je schuldeisers af te betalen. Dan laat je een goed voorbeeld zien aan je kinderen.

 15. h.j.kuijper schreef:

  Hij komt ook als figurant voor in Soof 2 , zit jij op de achtergrond in een restaurant aan een tafeltje.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: