Haha paparazzo-vrouw schooit voor gratis vliegtickets


De enige zekerheid in het leven van de C / D / E-segment Bekende Nederlander is dat er altijd nog één categorie qua status onder je zit, en dat zijn de paparazzi. Niet vanwege hun edele ambacht der stiekeme fotografie (het lijkt ons een bij vlagen spannend bestaan), maar vanwege het feit dat ze zelf ook doorlopend tegen het bn’er kliekje aanschurken. Het beste voorbeeld in deze is Edwin Smulders. In plaats van in vuilnisbakken (zoals het hoort) vertoeft deze gast graag op rode lopers (let wel: vóór de camera) en laat hij zichzelf en zijn onbenullige leven graag tot ‘nieuws‘ maken. Dan ben je dus een bn’er bekend van het op de foto zetten van bn’ers… Zijn laatste nieuwswaardige foto van iets schandaligs? Geen Idee.

Wel pijnlijk als je vrouw, die zelf ook semi-prominent is want af en toe in Boulevard te zien, uit de bocht vliegt met een gewone mensen-berichtje op Instagram. U kent het wel, van die acties waarmee goedkope bedrijven social media attentie willen scoren: ‘Post jouw favoriete Aldi-moment en gebruik de hastag #aldi!!!’. Het is precies zo’n ordinaire oproep waar Anouk Smulders gehoor aan heeft gegeven teneinde een gratis vliegticket te scoren dat haar beroemde man kennelijk niet kan / wil aftikken.

We posten eerst wat gewone deelnemers aan deze treurige Lufthansa actie, en dan die van Anouk (voor het effect). #lufthansa
Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com