Pardon? Poolse hoer doet zich voor als Kelly


Zoals u weet is Big Brother-icoon Kelly van der Veer enige tijd werkzaam geweest in een Haagse seksclub. Haar klanten waren enkele maanden geleden maar matig enthousiast over de geleverde diensten, en sindsdien houden we ‘wandelaars’-site Hookers.nl een beetje in de gaten om te kijken of er verbetering in zit. Zojuist lezen we op die site de volgende recensie van ene don_mol:

Vandaag Kelly bezocht. Vreemd vond ik dat ze met een soort oost Europees accent praatte. Spannend om met een bekende Nederlander sex te hebben, ook met een geopereerde shemale. Maar dat was het. De sex etc was normaal en niet echt veel extra. Je mag niet echt aan haar zitten, ofzo en ik ben niet een vies oud lelijk mannetje. Maar haar diensten vond ik niet slecht. Ze was wel enorm vriendelijk en dat vond ik wel leuk aan haar.

Leuke recensie op zich. Maarrr! Hier kloppen een aantal zaken niet.
1 – Kelly praat niet met een Oost-Europees accent
2 – Kelly is gestopt met de prostitutie en werkt thans aan een serieuze carrière als spiritueel consulent (bron)

Oftewel: er loopt daar in Den Haag gewoon een Poolse hoer rond die zich uitgeeft voor onze Kel! Hoe diep kun je zinken, zorg eerst dat je zelf wat bekendheid vergaart als je klanten met een kick voor bn’ers wilt ontvangen, in plaats van mee te liften op het stardom van Kelly!
Zieke wereld.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com