Ultieme tragiek!!! Meer cameralui dan vrinden op huwelijk Peter Jan Rens


Oh ja, dinsdag was dus aflevering één van die reallife soap van Peter Jan Rens en zijn Virginia op de buis. De enige vraag die deze show bij ons opriep leest u hierboven… de klanten van welk bedrijf krijgen mevrouw Virginia aan de lijn als ze telefonische ondersteuning blieven? Gokje: de klanten van een vrij klein bedrijf. Gelukkig komt weekblad Privé vandaag met het echte nieuws aangaande het aanstaande huwelijk tussen Peet en Vir.

Dat is het voordeel van een al wat ouder lezersbestand: die overwinteren allemaal op Tenerife en dus kan Privé als eerste melden dat het huwelijksfeest van Peter Jan Rens en Virginia plaats zal vinden op een boot die aldaar in de haven ligt (Blendle link). Maar nu komt het:

U leest het goed!! Vijftien personen waaronder vijf mensen van de filmploeg. Rekent u even met ons mee?

Peter Jan 1
Virginia 1
Trouwambtenaar 1
Getuigen 2
Cameralui 5
Djelisa (kind) 1
————-
11

Nog over voor vrinden: 4

Er zullen op deze gelegenheid dus meer freelancers met een RTL keycord rondlopen dan goede vrinden van het celebritykoppel!

Laten we het maar gewoon zeggen: dit overtreft qua treurigheid ruimschoots die bowlingtent van La Paay…


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com