Gha! ‘Onontdekt’ talent al jaren close met coach uit The Voice


Het hele idee van dat ‘The Voice of Holland’ was toch ooit dat bij deze talentenjacht de jury onbevooroordeeld een keuze kon maken? Dus: niet afgeleid door (het ontbreken van) looks, maar puur gericht op het zangtalent van de kandidaat? Kan zo zijn, maar inmiddels is het een wel érg grote incestueuze bende geworden daar, en wij zien het als onze taak dit bij u aan te kaarten.

We hadden al: de dochter van maffiagrootheid Frank Masmeijer, die al drie jaar ‘goed bevriend’ bleek te zijn met haar coach Ali B, en nu kunnen we melden dat ook ene Sheela (echte naam Sheila van de Weerd) al sinds 2010 dik is met Miss Montreal. Geheel toevallig de coach die haar begeleidt in The Voice, en vanavond over haar lot zal beslissen.

Dat moet dus wel goed komen als je het ons vraagt, zie Sheila haar oude tweets:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com