GTST-figuur krijgt ‘bn’er pas’ om nooit meer in de rij te hoeven staan


Dames en heren, we hebben het gevonden! Het sympathiekste product van 2017! Deze ondernemer heeft de gunfactor! Vincent Breuseker, merci dat jij er bent! Want dankzij jouw bn’er pasje hoeft beroemd Nederland nooit meer met de gewone mensen in de rij te wachten tot ze een stampvolle club / andere gelegenheid binnen kunnen. De bn’ert in kwestie scant gewoon zijn of haar pasje en hoppa, de zijdeur gaat open. Metro stelde de vraag der vragen: ‘Zeg Vincent, denk jij dat we in Nederland van dit soort geintjes gediend zijn?’ Oh nee, de vraag die Metro stelde was ‘Is wachten dan zo erg?’

“Nee, helemaal niet. Maar we merken dat clubs het wel fijn vinden als zij binnen zijn. Ze geven vaak meer dan gemiddeld uit en delen hun ervaringen op social media. Maar doordat ze soms niet herkend worden door bijvoorbeeld de portiers verloopt de entree niet altijd even soepel. Dat kan beter.”

Als beroemdheid niet herkend worden, dat kan inderdaad beter.

Maarrr omdat nieuws ook troost kan bieden onthult Vincent meteen even wie de eerste bn’er is die met deze pas op zak op stap kan:

Mijn goede vriend Everon Jackson Hooi, bekend uit GTST, krijgt de eerste overhandigd.

Geen zorgen mensen.
Loopt wel los dit plannetje.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com