Slechts één bn’er mengt zich in prachtige Youp vs. Wendy-fittie


Een sterke vrouw die het opneemt voor haar mannie, het blijft een schitterend gezicht. We hadden al Anouk Smulders, de vrouw van Edwin Smulders (deze twee) die de praktijken van haar man hartstochtelijk verdedigde in Boulevard (zonder te benoemen dat Edje haar man is, trouwens, grappig hè?). En nu dit weer:

Youp van ‘t Hek tikte en leuke column over de soap van Peter Jan Rens en zijn Virginia. De toon / boodschap laat zich raden maar u kunt hem hierrr teruglezen. Spoiler: RTL-baas Erland Galjaard is een klootzaak want hij misbruikt zielige mensen. Wat er daarna gebeurde zal u verbazen!

Wendy van Dijk, de echtgenote van Erland en ex van Xander de Buisonjé (maar dat doet er eigenlijk niet toe) meldde zich namelijk woedend bij de columnist, met de volgende zorgvuldig uitgedachte aanmerkingen: 1. ‘Erland werkt bij RTL, hij IS niet RTL’, 2. Youp gebruikt nare scheldwoorden en 3… nu komt het, Youpie Wil Alleen Maar Scoren. Daar reageerde iemand anders dan weer heel raak op waarop het stil werd in huize Galjaard.

Maar beste mensen, minstens zo geestig is het gegeven dat slechts één van de duizenden twitterende bn’ertjes, normaal altijd bereid hun mening te geven / zich in te likken het kennelijk aandurft om ook iets te zeggen over deze kwestie, waar je (eerlijk is eerlijk) moeilijk GEEN mening over kunt hebben. Het was nog nooit zo stil in de wereld van de prominenten. Jammer toch? We hopen maar dat de rest niet te bang is voor ome Erland en/of Youp…?

Oh, ja.
Het gaat hier trouwens om Daniëlle van Aalderen, de ex van Lange Frans. Ja sorry, meer bn’erig wordt het niet deze zondag. Zij had de moed alle tweets van Wendy te waarderen met een hartje.
Kom op prominent Nederland, waar staat U in deze kwestie? Wij zijn nog lang niet moe, kleur bekennen!!!


2 reacties

  1. Mintje schreef:

    Kan die galjaard niet zelf reageren? Moet hij zich achter zijn vrouw verschuilen?

  2. VioladikkeHol schreef:

    Nou nou nou nou wat een haat reacties hieronder

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: