Kindster Jordy van Loon is terug en hij zwijgt niet langer


Kent u Jordy van Loon nog? Dat is die jongen die jarenlang liefdevol is ondergescheten door Hilversum. Zo heeft hij zich zo’n 1200 x uit laten lachen door Giel Beelen bij wie hij verplicht steeds hetzelfde liedje moest komen zingen, en liet hij zich in de val lokken door in een of ander NPO3-programma iets te tof te willen doen tegenover een stelletje blasé bn’ers, altijd bereid om een kind uit te lachen.

Welnu.
Die tijd ligt achter ons!

Jordy van Loon leeft namelijk nog steeds, zingt op verzoek nog immer dat ene liedje máááár laat ook zien dat hij een man met een mening is die SCHIJT heeft aan wat zogenaamd ‘goed voor je carrière’ is. Precies datgene wat we zo vaak missen onder onze prominenten, zeg maar.

We kwamen tot deze ontdekking toen we Van Loon’s reactie lazen op een zeker optreden van Olcay Gulsen in RTL Boulevard. De bewuste uitzending hadden we niet gezien, maar we hebben hem even opgezocht en het is inderdaad vrij krankzinnig. Olcay praat hierin het seksisme / de homohaat van topkok Robert Kranenborg goed met het argument ‘hij is tenminste zichzelf’ zoals alleen een tv-hoofd dat kan. Check it out:

Dit was tegen het zere been van onze Jordy, zie zijn welluidende reactie op Facebook:

Prachtig toch? Dit is wat jarenlang de clown uit moeten hangen met een ziel doet: het rijpt haar.
En dan krijg je dus dit.
Ga-zo-door Jordy.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com