Markt blijkt nog niet klaar voor ‘Hollywood’-Airbnb Gordon


‘Gordon zet zijn riante villa op Airbnb!!!’ was eind vorig jaar het grote nieuws, toen bleek dat de zangert zijn optrekje in Blaricum op de rolkoffersite had geplempt. Slim, want Goor woont al een tijdje ergens anders, zijn villa in Blaricum is nog steeds niet verkocht en hij zou niet de eerste zijn die fijn casht met de belastingontduikers van Airbnb. Helaas wil het niet zo vlotten want bijna een maand later tellen we nog 0 recensies en zien we een compleet lege agenda.

Niet zo gek natuurlijk.

Zo vraagt Heuckeroth 1250 euro PER NACHT voor zijn woning, die hij ‘Hollywood glamour in Holland’ noemt. Die omschrijving dekt de lading niet helemaal, en dat zijn niet onze woorden maar die van Gordon zelf… Daarnaast is de claim ‘Close to Amsterdam (20 min)’ ook nogal bezijden de waarheid, want volgens Google ben je toch echt minimaal een half uur onderweg naar onze hoofdstad (bij drukte op de weg is dat minimaal 40 minuten).

En 1250 euro per nacht is gewoon te duur.
Daar heb je in het echte Hollywood bijvoorbeeld dit voor. Toch anders, zeg maar.

Daarom dit advies voor de nieuwbakken huisjesmelkert: doe als Kluun. Laag beginnen en dan opschalen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com