Man cave! Binnenkijken in de hobbystudio van Henk Krol


Kijk, zo’n Jan des Bouvrie moet van zijn vrouw verplicht mee naar hele vervelende feestjes met hele vervelende mensen. Dan heeft Henkie Krol het beter voor mekaar! Die begint in zijn eigen tijd een eigen piratenzender en confisceert een oud tuinhuisje om deze om te bouwen tot man cave. Powned ging bij hem langs om te zeuren over een of andere opiniepeiling, wij zoomen in op Henk’s nieuwe hobby.


Is dit het huis van Henk? Wij herinneren ons een vrij grote villa te Eindhoven, maar kennelijk zijn de zaken nogal gedowngrade in huize Krol. Geeft niet, goed voor de geloofwaardigheid.


Hoppakee! ‘Dit is de radiostudio van 50Plus Radio’, zegt Henk hier. We zien het Henk, ziet er mooi uit. Vooral die bandrecorders op de achtergrond, mooi was die tijd!


Ja het is echt in een schuurtje! Zeiden we toch.


Sommige mensen dachten bij de start van deze zender ‘Ja ja een digitale zender, dat is gewoon een playlist met reclamespotjes er tussendoor’. FOUT! Henk is een radioman met een liefde voor vinyl.


Een echte man cave kijkt uit op het keukenraam. Zo kan er even gewuifd worden als het vreten klaar is, en hoeft je eega NOOIT de cave binnen te komen om dat soort mededelingen te doen.


Ja ja, een Radio Noordzee sticker! De ambities liggen hoog bij deze zender (Noordzee is ook klein begonnen, willen we hiermee zeggen).


Is dit Windows XP of Windows 95? En welk stukje software hoort bij het diskette-icoontje onderin? Help ons even.

Mogen hier eigenlijk ook vrouwen binnenkomen Henk?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com