Rob Geus blij dat misstanden in huize Rens naar buiten komen


Wat de slimme mensen van de nieuwe Peter Jan Rens-soap vinden weten we nu wel. We lazen al de column van Youp van ‘t Hek en vandaag ook die van een of andere Volkskrant dude (te laat!!!), inmiddels zijn er ook reacties binnen van de opinieleiders die wat dichter bij het kijkerspubliek van RTL5 staan. Een overzicht:

Daniëlle van Aalderen, ex van Lange Frans – Stond als eerste aan de kant van Wendy
Michella Kox, RTL5-icoon – ‘Ik hou van reality. Maar die lui, verschrikkelijk
Bridget Maasland – ‘Peter Jan en Virginia moeten tegen zichzelf beschermd worden
Peter van der Vorst – ‘Ja maar Erland Galjaard uitschelden is ook niet netjes’
Ruben Nicolai, nitwit – ‘Ja dan kunnen we wel heel veel programma’s van de buis halen’ (???, red.)
Michael van Barbie – ‘Hoort er bij
Amanda van De Gouden Kooi – ‘In het leven heb je altijd mensen die je leuk vinden en je niet leuk vinden

Maar de fraaiste mening komt van keukeninspecteur Rob Geus. Die kreeg ooit Virginia over de vloer voor een ander RTL formatje waarin kansloze bn’ers bij elkaar kwamen logeren, en hij is blij dat alle misstanden die zijn vrouw toen in huize Rens waarnam nu eindelijk Out In The Open komen:

“Mijn vrouw is hartstikke blij dat nu naar buiten komt hoe het er werkelijk daar aan toe gaat. Want de beelden hebben ze nooit uitgezonden, nooit. Zij maakte zich toen al zorgen over hoe ze met het kind omgingen, de verzorging, ze heeft dat echt wel twintig keer geroepen maar dat is allemaal er uit geknipt. Dus zij is er wel blij mee dat het nu naar buiten komt.”

Nieuw perspectief!
Na ‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS’ is dit gewoon wederom een realityformat waarbinnen de misstanden in huize Rens naar buiten kunnen komen. Eigenlijk helpen we de kleine Djelisa dus door hier naar te kijken, snappie?


1 reactie

  1. Joop klepzeiker schreef:

    Peter houdt ervan om gedomineerd te worden door Virginia.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: