Patricia Paay: ‘Er bestaat WÉL een zender die mijn huwelijk wil uitzenden!’


Wist u dat Patricia Paay en Peter Jan Rens op dezelfde dag gaan trouwens? Beiden beroemdheden kozen 17 januari uit als mooiste dag van hun leven (17-01-’17 weetjewel, fucking ontroerend). Peter Jan Rens en Virginia doen het op een boot met meer cameralui dan vrinden, en Paay heeft een bowlingzaal afgehuurd. Treurig? Neen! Want in de Story van deze week meldt La Paay dat er Heus Wel een tv-zender is die haar huwelijk wilde vastleggen! De diva had hier echter ‘geen zin’ in.

Wij waren het eigenlijk alweer vergeten, maar nu begint ze er zelf dus weer over. Tegen Shownieuws meldde Paay eerder dat zowel SBS als RTL interesse hadden in de uitzendrechten van de grote dag, maar dat ze niet akkoord is gegaan wegens ‘teveel gedoe’. Gestig detail: de zenders zelf ontkenden vervolgens ook maar de minste interesse in dit spektakel te hebben, en nu begint Patries er gewoon wéér over (Blendle Link):

Patricia bekent dat ze een lucratief aanbod van duizenden euro’s heeft gehad om haar huwelijk exclusief te laten filmen. ‘Maar dat heb ik naast me neergelegd. Ik moet er niet aan denken om de hele dag met een zender rond te lopen. En er is nog een reden waarom ik er niet voor opensta. Robbert’s ouders houden absoluut niet van publiciteit, en dat respecteer ik.

Ja maar, WELKE ZENDER was dat dan Patricia?
RTV Noord Holland? Bowling TV? Meiden van Holland hard? Alle andere zender horen òf bij RTL òf bij SBS.
Nu willen we ook 100% transparantie, zeg het ons!!!

Oh ja. Verder vertelt het icoon ook nog dat zij en haar Robbert zullen vertoeven in een hotel een paar meter van de feestlocatie verwijderd. Goed om te weten, dat is dus dit etablissement.

Pas op bij het douchen Patricia!


1 reactie

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: