Oneerlijk. RamBam verziekt carrière Bert Kuizenga nog verder


Succes te koop

Succes is te koop! Voor €12.750,- koop je de prijs voor beste bedrijf in jouw branche: de Succes Award. Kijk donderdagavond naar een nieuwe Rambam over deze gouden handdruk.

Posted by RAMBAM on Tuesday, January 10, 2017

Hoe moet het eigenlijk verder met icoon Bert Kuizenga? De extreem sympathieke vakman met het hart op de juiste plaats en een soort van nuchterheid die we helaas te weinig zien bij de sterren gaat niet echt lekker. Eerst schopt RTV Amstelveen hem buiten omdat ze zijn niet meer dan redelijke salaris weigeren te betalen (dubbeltje op de eerste rang!) en nu dit weer.

De altijd beschaafde tuigvloggers van RamBam hebben namelijk een of andere nepprijs ontdekt die ondernemers kunnen kopen voor wat extra exposure. Een soort Harry Mens model, want de winnaar komt op RTL7 met zijn winkel. Schandalig natuurlijk en goed dat RamBam dit aankaart. ECHTER! Presentator van deze farce was Bert Kuizenga. We schrijven was want RTL heeft de hele zooi geschrapt.

Ja leuk Jelte, wrijf het er nog effe in. Bert moet ook eten en kennelijk waren deze businessmensen wel bereid geld op hem te gooien. Hopelijk straalt deze kwestie niet al te zeer op hem af en heeft Kuizenga snel weer werk.

Of willen jullie liever Fred van Leer op de buis???
Nou dan.
Nederland verdient het.


1 reactie

  1. tsja schreef:

    Beste Zwikker, heb je de uitzending uberhaupt wel gezien? De bedrijven die deel hadden genomen voelden zich belazerd ondanks hun “winnen”, want ze wisten niet dat het geen echte branchewedsrtrijd was, en Bert was op de hoogte van de opzet dat elk bedrijf gegarandeerd zijn eigen categorie won en dus de hoofdprijs moest betalen voor beperkte promotie. Dat heet misleiding van die bedrijven en Berte werkte daar willens en wetens aan mee, ook al beschrijft hij het zelf als “slim” ipv oplichting.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: