Dat gaat mis! Deze Instagram-jongen date Fajah Lourens


Wat leert het Grazia-interview (Blendle link) met Fajah Lourens ons? Vet veel! Zo kijken mensen op feestjes eerst naar Fajah voordat ze een bitterbal in hun waffel duwen, ‘alsof ze mijn goedkeuring willen’, is Fajah van mening dat haar benen te dik zijn èn stelt ze absurde eisen aan een man. Lees maar:

“Ik wil iemand die net als ik met zijn lichaam bezig is: hij moet sportief zijn en gezond leven. Geen vriendje meer dat alles naar binnen werkt. (…) En ik hoef ook geen man met een bierbuik. (…) Verder wil ik ook wel een gezellig gezichtje. (…) Hij moet ook een beetje ontwikkeld zijn, vooral op spiritueel vlak, en hij moet een passie hebben. (…) Ook hoef ik niet zo’n type dat onder de plak zit bij zijn moeder. (…) Geen gezeur met exen, ik zit niet te wachten op dat gelul met die jaloerse ex-wijven. En ik hoef ook geen man die zelf nog kinderen wil.”

Holy shit Faa, bestaat zo’n man? Nou, kennelijk wel want ze heeft iemand op het oog hoor:

“Ik heb onlangs een leuke jongen op Instagram ontdekt en die heb ik een berichtje gestuurd. Hij zit nu in het buitenland, maar als hij terug is, hebben we een date.”

Ja sorry, nu zijn we toch benieuwd. Komt door dat voorgaande, zo werkt dat nu eenmaal. Welke ex-vrije bierbuik-loze man met een bepaalde passie en een hoog ontwikkelde spiritualiteit kan Fajah’s goedkeuring wegdragen? We zijn even in haar Instagram accountje gedoken en kunnen u presenteren… Instagram jongen / fitness model Joep! Fajah volgt hem pas net dus dit kan niet missen.

Dat Fajah, is inderdaad geen bierbuik. Dat van die passie en exen geloven we verder wel, we gaan meteen door met de waarschuwing. Want Joep vertoeft inderdaad in het buitenland op dit moment, MAAR WEET JE OOK MET WIE???

Jammer Fajah, gewoon blijven zoeken.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com