Evert Santegoeds zet onheil eigen schoonmoeder in scene


Nou, dat was een, we kunnen wel zeggen Schitterend itempje in Shownieuws gisterenavond. De schoonmoeder van vaste Shownieuws-medewerker Evert Santegoeds (tevens chef van weekbklad Prive) zat namelijk vast in de lift van haar flatje. Haar zoon Robert Halewijn (tevens weddingplanner van Everts Shownieuws-collega Patty Brard) was kennelijk niet beschikbaar en dus moest Evert op komen draven om mevrouw te redden.

Het item dat uit deze boeiende verzameling van feiten voortkwam bezorgt u gegarandeerd natte wangen… met wel 20 brandweermannen en een glimmende Santegoeds + camerateam (die waren toch in de buurt?) in de hal van het complexje.

Het mooiste is echter dit: Shownieuws heeft beelden uit de lift! Da’s gek, want het voorval vond plaats in het donker en Santegoeds kwam pas later ter plaatse. Productie kost nu eenmaal tijd. Cameramensen, de juiste belichting… Conclusie: de man heeft zijn oude schoonmoedertje deze traumatische ervaring laten NASPELEN om het Shownieuws item op te leuken. Met zo’n schoonzoon heb je geen vijanden meer nodig.

Hoe ging de zegswijze ook alweer, iets met ‘eigen moeder’ en ‘verkopen’?
Nieuwsman pur sang die Evert.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com