Raar verhaal. Wibi haalt horrorfoto’s van Funda.nl


Iedereen die wel eens op zo’n open huizen dag is geweest die weet het: lieg nooit op je Funda foto’s als je iets wilt verkopen. Geen geintjes met breedhoek-lenzen, geen vochtplekken retoucheren en geen zwembad in je tuin fotoshoppen. Het gaat namelijk ooit uit komen en dan zit je met teleurgestelde potentiële kopers te kijken. Jammer om te zien dat Wibi Soerjadi zich nu toch schuldig maakt aan een dergelijke fout.

We hebben het natuurlijk over het horrorkasteel van de Wieb, we schreven er eerder al over omdat sommige foto’s van zijn pand niet op de beroemde bn’er site Bekende Buren te zien waren, maar wèl gewoon op het sjieke Funda (daar waar serieuze kopers zich melden). Wij die foto’s alsnog online pleuren natuurlijk, want we geloven in transparantie en eerlijkheid voorkomt teleurstellingen.

WEL JAMMER OM TE ZIEN dat Wibi inmiddels ook zijn Funda.nl-paginaatje heeft aangepast. De allerergste horrorfoto’s zijn plots verdwenen, namelijk deze twee:

Zul je zien dat deze move uit gaat lekken, op het internet komt te staan, en de aandacht juist dubbel zo hard op het smerige systeemplafond van de sympathieke pianist gevestigd wordt… jammer Wibi, maar toch succes met de verkoop, uiteraard.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com