Nou en? Slechts 1 bn’er op huwelijk Patricia Paay


Gisteren was de mooiste dag uit het leven van Patricia Paay (67) en Robbert Hinfelaar (echte leeftijd onbekend). De twee trouwden namelijk in een bowlingtent te Hoofddorp en de opgeroepen ambulance was niet voor een van de tortelduifjes, maar voor een keukenhulp met hartproblemen. Kan het mooier?

Heel zuur dan ook dat de mainstream media nu focussen op het zogenaamd negatieve: dat er in plaats van de zeventig genodigden maar ‘een handjevol’ mensen kwam opdraven, dat Patries een andere jurk droeg dan de door vrouwenzender TLC gesponsorde en dat er maar EEN bn’er aanwezig was, namelijk Carlo Boszhard. Klinkt als een prima feestje, hoe minder zielen hoe meer vreugd en die Carlo kun je er prima bijhebben hoor. Liever Carlo, in het echt een rustige man die gewoon zijn ding doet, dan iemand als Patty Brard of Fred van Leer die in feite gewoon je feestje kapen met hun drukke gedrag.

Overig huwelijksnieuws: Peter Jan Rens en Virginia zijn inmiddels ook in de echt verbonden, maar zanger Django Wagner was daar niet bij aanzwezig. Deze man is daarmee HET ZOVEELSTE SLACHTOFFER van de leugenachtige capriolen van Meneer Kaktus en zijn wijfie. Dit land is ziek.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com