Actrice in Temptation Island (+ spoilertje)


Temptation Island. Sommige mensen vreten dat echt he? Vier stelletjes uit bepaalde sociale klassen helemaal stuk zien gaan op een eiland, dat is het amusement dat Nederland kan waarderen. Even voor de leek: koppels ‘testen’ in dit program hun relatie door los van elkaar een aantal dagen in een villa te verblijven, vergezeld door een een zooi hoeren (m/v) die de opdracht hebben de deelnemers tot vreemdgaan te bewegen.

Leuk detail: de net gepresenteerde deelnemers van het seizoen 2017 zijn al bijna allemaal ooit ontrouw geweest! U leest hier misschien verontwaardiging in maar dat komt omdat we ons inleven in de kijkers van dit programma, die zoiets wel boeit.

Over die kijkertjes gesproken: hallo allemaal, wist u al dat u keihard bedonderd wordt?

Deelneemster Lisa, die met haar vriend Merijn meedoet, is namelijk actrice. Echte naam: Lisa Pols en in 2003 schitterde ze nog in GTST.

Verrassend? Neen. Maar wat wel bijzonder is: ze is nog bij haar Merijn! Dit stel heeft de show dus overleefd, een prestatie van formaat want laten we eerlijk zijn: hoeren, drank, een zwembad, ja toch?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com