Vrouw lijkt enorm op Mariska van Kolck, gaat langzaam kapot


Schrijnende shit in de Story van deze week. Daar lezen we het verhaal van Lone van Roosendaal, die kent u niet maar als u haar ziet wel, het is namelijk Mariska van Kolck. Ho shit daar gaan we weer! Lone is dus NIET Mariska van Kolck, maar gewoon een actrice die u bijvoorbeeld kunt kennen van Voetbalvrouwen. Alleen Lone wordt voortdurend voor Mariska aangezien en dat maakt haar KRANKZINNIG. ‘Lone klaar met rivale Mariska’ zette Story boven het interview (Blendle link) en daar is geen woord aan gelogen:

“Ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik wou dat het eens ophield. Dit duurt al zo lang. Mensen zouden inmiddels toch beter moeten weten. Maar ik word aangesproken met ‘Mariska’ en gecomplimenteerd met mijn rol in de musical Ciske. Hallooo!! Dat was ik niet! Dat was Mariska. Ik vraag me af of mensen het theaterboekje, waar toch heel duidelijk mijn naam in staat, wel hebben gelezen als ze mij weer eens voor ­Mariska aanzien. O Mariska, wat heb je ­geweldig gezongen, zeggen ze rustig. Zeg ik dat ik Mariska niet bén, dan krijg ik soms gewoon te horen: Je neemt me in de maling! Je bent Mariska wél!” (…) “Je zingt, bent blond en hebt een grote voorgevel en dan ben je voor het publiek Mariska. (…) Ik heb het er weleens met haar over gehad, maar zij wordt vrijwel nooit voor mij aangezien. Kennelijk gaan de mensen die mij van bijvoorbeeld Voetbalvrouwen kennen, niet naar het theater.”

Erg toch?
Story heeft ook nog even met Mariska gebeld maar die vindt het heel erg lollig allemaal:

“Ik moet er altijd wel om lachen.”

Nou, Lone dus niet Mariska!!!
Godverdomme zeg.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com