Fajah Lourens luistert naar Slebs.nl en belt date af


Natuurlijk, mensen van advies dienen geeft op zichzelf al veel voldoening, maar als ze ook nog naar je luisteren maakt dat de situatie alleen maar beter. Wij doelen op: Fajah Lourens.

In de Grazia meldde de fitnessgoeroe / dieetexpert onlangs een date op de agenda te hebben staan. Ze was een zekere jongen ‘tegengekomen op Instagram‘ en besloot hem een bericht te sturen. Geinig: wij sturen ook wel eens berichtjes naar mensen op Instagram maar krijgen nooit antwoord. Daarover een andere keer, we hebben het nu over Fajah.

Slebs.nl zocht uit wie deze jongen was, en waarschuwde Fajah. Naast succesvol onderneemster is Lourens namelijk ook een vrouw met een ENORME eisenlijst als het om mannen gaat en we telden zo al een criterium waar deze Joepie van den Hoek niet aan kon voldoen: geen moederskindje zijn. Het jong was namelijk met zijn moeder op vakantie en dat soort geintjes trekt Fajah dus heel erg slecht.

Leuk en bevredigend om nu in de Story te lezen dat de boodschap is overgekomen (Blendle link):

Haar laatste date, met een jongen die ze op Instagram ontdekte, liep op niets uit. ‘Ik had afgebeld omdat ik na mijn housewarming mijn huis aan het opruimen was. Hij antwoordde: We texten in het nieuwe jaar. Daarna heeft hij nooit meer wat laten horen. Nou ja, dan niet. Doeg! Het sloeg ook eigenlijk nergens op. Ik zag gewoon een mooie man op Instagram en dacht: Ik spreek met hem af. Maar later bedacht ik dat het toch weer allemaal buitenkant is. Ik wil wel een leuk koppie om naar te kijken hoor, ik heb ook geen zin in een oerlelijke vriend, maar dit was puur gebaseerd op uiterlijk. Dat is niet de manier. Ik moet een klik met iemand hebben.’

Mooi om te zien he? Dat proces van verstandig worden. Goed zo Faat, wij weten wat de echte reden voor deze afmelding was. Succes met de rest van je leven en houd ons op de hoogte! x


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com