Nieuw format: ga vreemd en schop je baas een hernia


Zou er ooit een einde komen aan de creativiteit van Nederlandse televisiemakers? Wij denken van niet. Op Filmcastings.nl lezen we een castingoproep voor een nieuw programma van Simpel Media. Dat zijn de makers van onder andere Ik Vertrek en Hunted, dus dit is een serieuze zaak.

Iedereen die in een vaste relatie zit fantaseert wel eens over hoe het zou zijn om weer even vrijgezel te zijn. Om vrijblijvend te kunnen flirten, zoenen met een ander of om simpelweg te kunnen doen wat je wilt zónder concessies te hoeven doen of verantwoording af te leggen.

Ja ja, ‘simpelweg te kunnen doen wat je wilt’, dat herkent iedereen die in een vaste relatie ‘zit’ inderdaad: neuken met andere mensen! Fijn dat daar nu een programma voor komt. Maar er is meer in het leven dan seks:

De woonkamer roze verven, een vette tattoo zetten, je schoonmoeder de waarheid vertellen of de hobbymotor van je vriend op marktplaats zetten. In een nieuw televisieprogramma geven wij geliefden elkaar die kans!

Leuk ook, die claim dat alles ‘zonder consequenties‘ blijft. We hopen maar dat die schoonmoeder dat ook begrijpt. Hoe dan ook, nu al een topshow dit. En er is meer! Zo gaat Beau van Erven Dorens een Engelstalige spelshow presenteren. Want zo gaat dat met Nederlandse creativiteit: die vindt altijd haar weg naar het buitenland.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com