Slim! Dave Roelvink papt aan met gedetineerden-fluisteraar


Jaha Dave Roelvink we weten dat je dat hamburgerfamilie-akkefietje het liefst wilt vergeten en door wilt met je leven, maar zo werkt het nu eenmaal niet. Bovendien laat dat incidentje zien dat ook onze sterren gewone mensen zijn die weleens een foutje begaan, dus wat maakt het uit? Wij vinden het vooral strategisch slim dat je nieuwe verkering in ieder geval wat ervaring heeft met zaken als rechtspraak, detentie en juridische bijstand.

Die nieuwe liefde is namelijk Julia Mekkes, RECHTENSTUDENT en medewerker van STICHTING JURIDISCH SPREEKUUR GEDETINEERDEN en vrijwilligster bij de JONGERENRECHTSWINKEL te Amsterdam. Goeie basis, toch? Zoals u weet dumpte de artiestenmanager / ‘zoon van’ Nathan Moszkowicz Dave eerder in stilte (voor, na), en dit is zijn ultieme ‘fuck you ik regel mijn juridische zaken zelf wel’-middelvinger naar het Moszko-geslacht. Komt helemaal goed zo met die Dave!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com