Idols skipt ‘nieuwe koers’, gewoon weer losers uitlachen


We schrokken best een beetje toen we onlangs dit bericht lazen n.a.v. een interview met Martijn Krabbé:

Wie wederom een parade aan a-muzikale kneuzen verwacht bij de audities van Idols komt bedrogen uit. Komend seizoen ligt het niveau een stuk hoger. De auditierondes zitten er inmiddels op, bij 100% NL vertelde juryvoorzitter Martijn Krabbé dat er dit jaar minder schlemielen op de stip staan. (…) Ergens vindt Martijn dat jammer: “Ik mis Herman wel een beetje“ geeft hij toe. Maar het past niet meer in de verbeterde versie van de talentenjacht.

Wat, geen mensen meer uitlachen op RTL5? Wat moeten we nu? En Man Bijt Hond is ook al gestopt! (Dat NPO-programma overtrof echt alles als het gaat om het keihard uitlachen van mensen met een hersenbeschadiging en andere gehandicapten, maar daarover een andere keer meer.)

Gelukkig is deze nieuwe koers inmiddels overboord gegooid, want op Facebook zien we in aanloop naar de eerste aflevering filmpjes verschijnen van de Idols zoals we het kennen:

Leuk hè? En deze meneer schijnt dus een kippenslachter uit Litouwen te zijn, kunt u zich het hilarische vraaggesprekje met Martijn Krabbé (nog nooit iets geslacht) en deze gast al voorstellen? Wij komen nu al niet meer bij. Dankjewel Idols, voor het gewoon Idols blijven.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com