Haha Temptation Island verstopt homo in villa


Donderdag gaat het beginnen, Temptation Island 2017. We deden al een klein spoilertje (sorry) en vandaag verneuken we de voorpret nog een beetje verder voor u.

Het lijkt er namelijk op dat de programmamakers verantwoordelijk voor dit psychologische meesterwerk een leuk geintje hebben uitgehaald. De heer Giuseppe Cirignola is namelijk ingehuurd om de gebonden dames die zich voor dit program aangemeld hebben te ‘verleiden’, maar wie zijn Facebook-page aandachtig bekijkt kan maar één conclusie trekken en dat is ‘GAY!!!’. Temptation Island voegt daarmee een nieuw element aan het programma toe, naast ‘relatie test’ kijken we nu ook naar een ‘sociaal experiment’. Want een homo in een heterofiele pornovilla, Wat Doet Dat Met De Dynamiek In Huis???

DISCLAIMER: Het kan ook dat Giuseppe juist heel comfortabel is met zijn eigen mannelijkheid en daarom zijn mannelijke vrienden met een bepaalde mate van intimiteit begroet. In dat geval zijn wij verschrikkelijk bekrompen (en RTL5 minder experimenteel dan gehoopt) en hebben we niks gezegd. xx


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com