Reconstructie. Henkjan Smits gefuckt door Wouter Bos


Vanavond start seizoentje zoveel van Idols op RTL5 en dus wordt oude van dagen Henkjan Smits in de VARA Gids geïnterviewd over vroeger (Blendle link). In het gesprek onthult de juryvoorzitter van weleer dat hij wel eens deelnemers tegen zichzelf in bescherming heeft genomen tijdens Idols SE1. Lastig te geloven hè? Maar oké we hebben nu geen zin om met voorbeelden te komen van mensen die niet op de bescherming van Henkie konden rekenen, dus we stomen even doorrr naar het politieke aspect uit het interview. Over het moment dat Henkjan Wouter Bos en Jan Peter Balkenende mocht beoordelen op hun x-factor (u weet wel dat moment dat u verdrongen had):

Ik heb toen gezegd dat Balkenende veel meer de x-factor had dan Bos. Bos leek bang, dat zag je aan zijn lichaamstaal en daardoor geloofde ik hem niet. Toen we daarna werden afgeschminkt, zat ik naast Wouter Bos die zei: ‘Ik vond het niet leuk wat je zei, maar je hebt wel gelijk. Ik ben gewoon stiknerveus voor zo’n debat.’ Later, toen hij te gast was bij Zomergasten, zei hij: ‘Zit daar zo’n man als Henkjan Smits die zegt: “Ik geloof u niet” om vervolgens erna in de afschmink tegen me te zeggen: “Ik vond u veel beter hoor, maar ik wilde gewoon even een statement maken”.’ Ik zat te kijken en dacht: wat flikt hij nou?!

Zeg dat wel ja! Godskolere Wouter, wat is dat nou weer voor streek? Hier wordt dus niet de boodschap van Henkjan op een subtiele manier wat afgezwakt, je geeft er gewoon een compleet andere draai aan! De grootsheid van Smits kent overigens geen grenzen in dezen:

Maar ook dan geldt: je hebt er zelf voor gekozen om daar te gaan zitten, dus dan moet je ook niet janken als het zich tegen je keert.

Ongelofelijk. Wat een voorbeeld voor ons allen eigenlijk, hè?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com