Heel goed. Thijs Römer faalt weer vol overtuiging


Thijs Römer maakte ooit een film, ‘Het Wapen van Geldrop’ (IMDb: 3,2). Toen die door de mensen die hem als eerste zagen nogal negatief beoordeeld werd, zat Thijs op tv te tieren dat ‘de mensen van het internet’ nooit gelijk kunnen hebben, en dat we maar beter de echte recensies in de kranten af konden wachten. Uit mededogen gaan we niet linken maar geloof ons: die waren eveneens kut. Nou vooruit toch een linkje dan.

Inmiddels is een van Thijs’ nieuwe creaties, de serie Weemoedt op de buis. Een recensent van de Volkskrant (krant, geen internet) was daar niet echt enthousiast over, waarop Römer haar in de Playboy ‘dat mokkel van de Volkskrant’ noemde (Blendle link). Lachen toch? En in hetzelfde interview meldde hij ook nog zichzelf tot de 10 beste acteurs van Nederland te rekenen.

We willen maar zeggen: Thijs weet hoe falen werkt.
(Héél snel weer opstaan.)

Oh ja.
Weemoedt is inmiddels door RTL5 naar de uithoeken van de avond verbannen. Benieuwd wat Thijs daar over te zeggen heeft. Op Twitter is het helaas nog stil.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com