Dewi (ex Jamai, ’02) herkend in supermarkt


Jamai Loman, die woont dus ook al weer VEERTIEN jaar in onze harten, lang eigenlijk hè? Informatie die nog wel eens verloren dreigt te gaan is het feit dat hij in 2002, toen alles net begon met Idols I een relatie heeft gehad met medekandidate Dewi Pechler. Dewi zei hierover later:

“Ik was naïef en had niet door hoe snel roddels ontstaan. Jamai sprak uit dat hij verliefd op me was, maar het was een uit de hand gelopen vriendschap. Er is niets gebeurd, we hebben zelfs nooit gezoend.”

Oké Dewi, beetje flauw om zo over je ex te kletsen maar oké. Jullie hebben vast ook mooie momenten gekend samen. Gelukkig gaat het thans weer over Dewi zelf en niet over Jamai, want, anders dan u misschien zou vermoeden, kent Nederland haar nog steeds! Alleen die roem gaat haar dus niet in de koude kleren zitten. Sterker nog, soms drijft de bekendheid haar tot WAANZIN:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com