Virginia van Peter Jan Rens start sales / marketing toko


Weet je wat nou zo mooi is? Het maakt niet uit hoe je situatie is, je kunt altijd nog een Eigen Bedrijf Beginnen. Net getrouwd met een voormalig entertainer met heel veel schulden / vijanden? Eigen bedrijf beginnen. Net ‘ja’ gezegd tegen een reallife soap die slecht bekeken en door iedereen afgefakkeld is? Eigen bedrijf beginnen. Werkzaam bij een callcenter dat meer weg heeft van een speciaal voor de eerdergenoemde reallife soap opgebouwd decortje? Eigen bedrijf beginnen.

En het mooie is, je bent vanaf dag één CEO!
Op LinkedIn is Virginia van Eck trouwens nog CEO van The Holiday Channel, mislukt initiatiefje #21986491 van Meneer Kaktus, dus als ze dat even update heeft ze al twee CEO-functies op haar cv staan! Hadden we al gezegd dat een eigen bedrijf starten echt alleen maar voordelen heeft?

Volgende stap: aandacht in het programma van dat andere RTL icoon, Harry Mens. Succes Vir!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com