RTL verwijdert striptease-filmpje Patricia Paay (deze)


Groot nieuws, gisteren in RTL Boulevard:

Een seksfilmpje met Patricia Paay in de hoofdrol dreigt op het internet te verschijnen. De maker van de video perst Patricia af en dus onderneemt de diva nu stappen. John van den Heuvel praat ons bij over de laatste ontwikkelingen rond de pikante film.

Iets in ons schreeuwt heel hard ‘MET EEN KORRELTJE ZOUT NEMEN!!!‘ als we dit soort dingen lezen, want Patries staat bekend als 1. een seksueel wezen dat 2. niet vies is van wat media attentie en 3. zich dus niet laat chanteren met zoiets maar eerder ‘leuk gooi maar online!’ roept. Het gejank om de seksvideo zou je dus als ‘hypocriet’ kunnen bestempelen.

Nou, we kunnen er niet meer naast zitten, lieve mensen!
De oproep lijkt namelijk onderdeel te zijn van een soort kuisheids-offensief van de diva. Was het voorheen sexytime hier en neuken daar, tegenwoordig voelt Paay zich lekkerder bij een degelijk imago en moet het wilde verleden zelfs uitgewist worden.

Deze conclusie trekken we op basis van het feit dat datzelfde Boulevard een oud filmpje waarin Patries een striptease uitvoert VERWIJDERD heeft. Het gaat om het artikel achter deze URL:
http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlboulevard/entertainment/
articleview/)/components/actueel/rtlboulevard/2012/
01_januari/entertainment/patricia_paay_stripteaser.xml

(Bestaat dus niet meer, klik maar, en hierrr werd er naar gelinkt.)

Aardig van RTL dat ze deze harde nieuws-video verwijderd hebben hè?

Dus goed onthouden: Patricia Paay is thans een braaf meisje dat baalt van het feit dat er een seksvideo van haar in omloop is. Voor de liefhebbers toch nog even de oude beelden uit 2012, want we zijn er nu toch over begonnen:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com