De enorme macht van Rob Geus in dit land (+rectificatie)


Interessante kwestie dit. Onlangs schreef uw favoriete weblog een artikel met als titel ‘GEVONDEN! SMERIGSTE TENT DIE ROB GEUS OOIT ZAG IS WEER OPEN’. Geusie had namelijk in de media lopen kletsen over een nieuwe mijlpaal in zijn carrière als keukentester: hij had een tent gesommeerd de deuren te sluiten wegens ‘te smerig’. Dit betrof volgens de research redactie van Slebs.nl Eetwinkel Snackcorner te Leerdam. Immers, die meldde op Facebook de deuren tijdelijk te sluiten na een bezoekje van De Geus.

Wat blijkt? Onjuist!

De zaak die Rob bedoelde was een andere, die twee weken geleden in de uitzending behandeld is en waar de hompen rottend vlees met muizenkeutels geserveerd werden (vrij geïnterpreteerd even). De Snackcorner uit Leerdam moet nog op tv komen en is dus EEN ANDERE horecazaak die de deuren sloot na een bezoekje van de SBS medewerker. Deze mensen zijn niet gediend van de aandacht op Slebs.nl, vandaar: rectificatie. Het artikel is inmiddels offline.

Neemt niet weg dat Rob na zijn ‘mijlpaal’ dus in hetzelfde seizoen van De Smaakpolitie nóg een door hardwerkende mensen opgebouwde zaak gesloten heeft. Heeft hij daar de bevoegdheid toe dan? Neen, deze mensen kiezen ‘vrijwillig’ voor sluiting na een bezoek van Rob. Dat geeft te denken. Zoals wij al eerder stelden (maar dat artikel is helaas verwijderd), is een slechte hygiëne Totaal Geen Probleem zolang je het als klant niet weet. Niet weten = niet proeven = gewoon een gezellige avond. Laten we aan die gedachte vasthouden en de macht die Robbie Geus kennelijk heeft weten te vergaren door de jaren heen een halt toeroepen.

Wordt vervolgd.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com