Wtf? Deze rotishop is van Reinout Oerlemans


Is het eigenlijk nog grappig om Reinout Oerlemans Arnie uit GTST te noemen? Ja hè? Oké. Arnie uit GTST heeft een rotishop in Amsterdam!

Al vertoeft de miljonair al jaren in Los Angeles met zijn gezin, ‘hij kan Amsterdam maar moeilijk loslaten’ aldus Privé in een ONTLUISTEREND artikel (Blendle link) over de KRANKZINNIGE vastgoedactiviteiten van de 1.0 soapster. Zo zou Arnie in totaal 46 pandjes in Amsterdam bezitten, van een interieurwinkeltje tot een praktijk voor fysiotherapie en met als absolute topperrr een ‘Surinaamse roti-afhaalshop’.

Wij even Googlen natuurlijk.

Het betreft hier Rotishop Gieta Surinaams Afhaalcentrum aan de Balboastraat 15hs te Damsko. Wat Arnie van plan is met deze tent (Google beoordelingen: dik in orde!) weten wij ook niet maar het pleit altijd voor mensen als ze verder kijken dan de degelijke, maar oh zo saaie Hollandse pot.

Onbevestigd gerucht: elke derde dinsdag van de maand staat Arnie zelf achter de corner roti te serveren!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com