Tom Coronel heeft mot met reality-gekkies

Naast acteur in reclamespotjes en verkoper van goedkope plasma tv’s is Tom Coronel natuurlijk ook professioneel jurylid in De Slechtste Chauffeur van Nederland, een RTL 5 programma waarin mensen met een angststoornis uitgelachen worden:

Dacht je dat het niet erger kon??? Jawel hoor 😜 De Slechtste Chauffeur van Nederland, we gaan weer beginnen!! Vanaf dinsdag 👉🏻 RTL 5 20:30 uur 📺

Posted by Tom Coronel on Saturday, February 11, 2017

Lijkt ons een leuke bijbaan. Lekker schuddebuiken om idioten in een auto, heel hard ‘ohhhh’ schreeuwen als ze weer eens een garagedeur schampen en uiteraard allemaal onder het gebruikelijke RTL motto ‘wij willen deze mensen alleen maar helpen want eigenlijk zijn wij maatschappelijk werkers snapje’.

Beetje jammer als een van deze lichtontvlambare malloten je vervolgens gaat stalken op Facebook, en onder ieder promotiestukje dat je over je program post gaat verklappen wat voor een KLOOTZAK je eigenlijk bent in het echt. Ja Tom, dat is het risico van een baan in de hulpverlening hè? Wij zijn ondertussen wel heel erg nieuwsgierig geworden naar het Hele Verhaal van deze Juliette en Hans. Wordt misschien vervolgd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *