Tom Coronel heeft mot met reality-gekkies


Naast acteur in reclamespotjes en verkoper van goedkope plasma tv’s is Tom Coronel natuurlijk ook professioneel jurylid in De Slechtste Chauffeur van Nederland, een RTL 5 programma waarin mensen met een angststoornis uitgelachen worden:

Lijkt ons een leuke bijbaan. Lekker schuddebuiken om idioten in een auto, heel hard ‘ohhhh’ schreeuwen als ze weer eens een garagedeur schampen en uiteraard allemaal onder het gebruikelijke RTL motto ‘wij willen deze mensen alleen maar helpen want eigenlijk zijn wij maatschappelijk werkers snapje’.

Beetje jammer als een van deze lichtontvlambare malloten je vervolgens gaat stalken op Facebook, en onder ieder promotiestukje dat je over je program post gaat verklappen wat voor een KLOOTZAK je eigenlijk bent in het echt. Ja Tom, dat is het risico van een baan in de hulpverlening hè? Wij zijn ondertussen wel heel erg nieuwsgierig geworden naar het Hele Verhaal van deze Juliette en Hans. Wordt misschien vervolgd.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com