Dit zijn de nieuwe buren van Lil’ Kleine


1 miljoen euro zou Lil’ Kleine volgens Quote betaald hebben voor zijn nieuwe appartement in Amsterdam. Vinden wij vrij veel geld voor 138 m² zonder bovenverdieping / tuin, maar goed je zit wel lekker centraal. Quote:

De muzikant koopt daarmee een deel van een net gesplitst pand, waarvan straks 5 mensen gezamenlijk eigenaar zijn. We hopen maar dat die andere leden binnen de VVE blij zijn met hun bekende buurman. Lil’ Kleine, bekend geworden met de monsterhit Drank & Drugs, houdt immers wel van een feestje, weet een ieder die hem volgt op Instagram. En dat zijn er nogal wat, let bijvoorbeeld eens op het krankzinnige aantal hartjes onder dit bericht.

Jezus wat burgerlijk toch weer. Alsof ze in Amsterdam hun geest nooit laten wapperen en al zenuwachtig worden van wat geluidsoverlast van een ‘muzikant’. Weet dan wel wie de nieuwe buren van Lil’ zijn:

Kerkstraat 9 II (een deurtje verder): Aurora Empire Records. Een band / platenlabel dat verantwoordelijk is voor dit soort werk:

Kerkstraat 10-12 (recht aan de overkant): Joseph Cals Paintings & Sculptures B.V., een Wikipedia-waardige kunstenaar die de hele week druk is met sculpturen en dergelijke.

Geen zorgen dus Lil’, ouwe vrije geest, dit wijkje is echt iets voor jou. En moge je nieuwe stek in dit kunstenaarskwartier maar veel nieuwe inspiratie opleveren.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com