Gordon geeft 300,- korting op Airbnb (helpt niet)


‘Hollywood glamour in Holland’ het blijkt geen zinnetje waar de Airbnb hipstertjes erg op aanslaan, concludeerden wij eerder al op deze plek. De Blaricumse villa van Gordon staat onder deze beschrijving te huur op de site, maar heeft na dik twee maanden nog NUL BOEKINGEN mogen ontvangen. De mensen willen het gewoon niet, een leugentje over de reistijd naar Amsterdam ten spijt.

Goed om te zien dat Goor in ieder geval ons advies ter harte heeft genomen, want de prijs is inmiddels gezakt van 1250 euro naar 950 euro per nacht. Dat lijkt er al meer op maar de boekings-agenda is nog immer leeg en we vermoeden dan ook dan er nog verder gezakt moet worden.

950 euro per nacht, daar heb je in Amsterdam (reistijd naar Amsterdam: 0 minuten) dus ditte voor. Kom op Gordon, beetje marktonderzoek doen a.u.b. En stop eens met fotomodellen stalken via Facebook:


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com