Statement! #Jinek zet #kaasstengels op tafel


Als zelfs Hans Beerekamp al vervalt in Buzzfeed-achtige bullshitlijstjes dan weet je dat er iets aan de hand is in de tv wereld, en dat is ook zo. Namelijk: de talkshow van Eva Jinek scoort al dagen achtereen vele malen beter dan RTL Late Night, dat gisteren niet eens de top 25 van Stichting Kijkonderzoek haalde.

Dankjewel voor de duiding in dezen Hans, maar kunnen we dan nu ook even doorpakken? Want WAT wil ons Eva nu eigenlijk zeggen met die kaasstengels, die gisteren zo promiment in beeld stonden? De stengels waren tijdenlang een #dingetje op Twitter tijdens #rtlln, waar ze sinds de eerste aflevering op tafel staan. Wie knabbelt er wel eens aan, wie doet dat niet, alle Twitterzombies wiens concentratieboog toch niet toereikend is voor een zware talkshow als Late Night hadden het er maar druk mee. Voorlopig hoogtepunt: RTL heeft zelfs een verpakking voor die dingen ontworpen, als ultiem ironisch haha-dingetje.

En nu stonden ze dus opeens bij Jinek op tafel.
Na de kijkers jat ze ook de stengels, en slechts één onbeduidende Twitteraar viel het op. Dat laatste is dan wel weer zuur.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com