Ex-Miss Nederland nu totaal geflipte moeder


Zo’n ‘hoe is het nu met’-je, wij doen dat eigenlijk nooit op Slebs. Zonde want vaak is er veel leuks te melden over mensen die een jaar of 8 geleden nog beroemd / gevierd waren en nu… niet meer. Neem nou Carmen Kool, voormalig Miss Nederland / Playboy model, nu to-taal geflipte moeder die het leven van haar vierjarige zoontje zuur maakt.

Het was september 2009 toen Carmen Kool, de nieuwe Miss Nederland, naakt in de Playboy verscheen. Het blad adverteerde er mee in abri’s die vervolgens beklad werden door woedende vrouwen met hersens, en GeenStijl hengelde naar de fotorepo van Kool, die vervolgens enthousiast in de comments gedeeld werd.

Hoe anders is het nu.
Morgen zal Kool verschijnen in ‘Het Beste voor je Kind’, een RTL programma over ouders die hun mislukte leven trachten recht te trekken via hun kroost. Op het altijd boeiende babesoptv.nl hebben ze de show al gezien en daarom weten we dat deze Carmen na de uitzending waarschijnlijk weer op wat aandacht kan rekenen. Komt ‘ie:

“Carmen vertelt in Het Beste Voor Je Kind dat het meest belangrijke van de opvoeding van haar zoontje Nikola is dat hij geen loser wordt. Ze hoopt dat het ventje een beroemdheid wordt, het liefst profvoetballer. Daarmee kan hij natuurlijk flink wat geld binnen brengen. “Je hoeft daar natuurlijk geen wiskunde voor gestudeerd te hebben, maar het zijn wel de helden van nu.” Carmen Kool heeft hoge verwachtingen van Nikola. Hoewel hij pas een paar jaar oud is staat alles al in het teken van profvoetballer worden.

Hij mag nog niet op voetballen, omdat hij daar te jong voor is. Daarom neemt Carmen hem mee naar andere sporten, die hij al wel mag beoefenen. Zo doet hij aan turnen en neemt de brunette hem mee naar judo, maar dat vindt hij helemaal niets. Carmen vindt dat allemaal niet belangrijk. Wat de Amsterdamse betreft heeft haar zoon voorlopig nog geen stem in welke sport hij beoefent. Ook voor het leven als ster buiten de lijnen wordt Nikola al klaargestoomd door Carmen. De Amsterdamse neemt hem mee naar luxe restaurant, zodat hij al kan wennen aan de exclusieve menukaart. Bovendien behandelt ze hem ook als een ster, door de kleine jongen iedere dag ontbijt op bed te bezorgen.”

Mooi toch?
Van Miss Nederland naar Playboy covermodel naar he-le-maal in de war.

Gaan we nog veel van horen, van deze Carmen. Dat wil zeggen: via de kinderbescherming op Twitter.


24 reacties

 1. Moenen schreef:

  idd geflipt en een loser van formaat. Ze geeft zelf aan dat ze deze levensstijl kan handhaven dankzij haar ouders. Ze kan zelf haar broek niet ophouden (letterlijk en figuurlijk).
  Daarnaast, zegt ze “doe hem maar na, hij kan het heel goed” … het jochie wordt gewoon een aapje dat andere nadoet.

  Je vraagt je wel af waarom dit persoon op de TV komt… Oja, het is RTL.

 2. L schreef:

  Hoe verpest ik men kind? Nieuw programma rtl

 3. Chiitra schreef:

  Compleet geflipt inderdaad. Het enige wat dat kind leert is dat mensen die niet zo leven (lees armer zijn) als zij loosers zijn, terwijl ze zelf geen reet uitvoert en teert op de zak van haar ouders. Als ik een van die ouders was zou ik meteen stoppen en roepen, zoek maar een baan. Ook zo disrespectvol om zo schaamteloos het geld van je ouders aan te nemen en uit te geven. Dat jongetje wordt the worst nightmare do bully van de klas.

 4. James schreef:

  OMG, mooi kop maar wat een inhoud!!! Vreselijk. Wie heeft haar geïnsemineerd? Dat jochie is straks niet meer te helpen…

 5. Andy schreef:

  Wat een verschrikkelijk wijf zeg. Ongelooflijk; mijn ouders steunen me financieel….. Maar goed ook, want ze is volgens mij nog te stom om voor de duvel te dansen. Heeft ze dan echt niet in de gaten dat haar kind doodongelukkig is. Nee natuurlijk niet. Ze denkt alleen maar aan zichzelf en probeert haar eigen jeugd te vergeten/verdringen door haar zoon ‘gelukkig en populair’ en populair te laten zijn. Ik hoop at jeugdzorg hier iets aan doet. Totaal ongeschikt als moeder….

 6. Mary schreef:

  Wat een gestoord mens zeg en wat een arm kindje!! Dat komt nooit goed! Zijn droom najagen??? Pfff

  • Kaat schreef:

   Haar dromen bedoelt ze waarschijnlijk, arm kind!
   Ze heeft zelf geen voetbalvrouw kunnen worden, dus nu probeert zij via haar zoontje in het wereldje te komen. Talent kun je niet afdwingen!

 7. Remko schreef:

  Over 10 jaar een camera op hun wanneer hij uit de kast komt.

 8. Dora schreef:

  Instanties moeten hier ingrijpen arme joggie .

 9. Kaat schreef:

  Ik heb het echt met jochie te doen, lekker zo’n moeder! Je ziet dat het kind ongelukkig is. En talent kan je niet afdwingen, het pushen van moeder gaat averechts werken!

 10. Emmy schreef:

  Deze dame is totaal van het padje! Als dit jochie een voorbeeld van een loser zoekt, hoeft hij alleen maar naar zijn moeder te kijken. Zgn. “Mama” , ga een echt leven opbouwen zonder afhankelijk te zijn van je ouders of wie dan ook. En wees op die manier een voorbeeld voor je kind. En laat hem gewoon lekker kind zijn, zodat hij met vallen en opstaan op weg kan naar volwassenheid!

 11. Robert schreef:

  Geen loser worden? Helaas moeten we constateren dat Carmen zelf een eersteklas loser is. Geen Miss Universe, geen carriere, ze kan niet eens haar eigen geld verdienen. Het ergste dat ze een eerste klas loser moeder is die haar zoontje helemaal naar de verdommenis helpt en dat en plein public. Als dat geen loser is dan weet ik het niet meer…..

 12. Joke schreef:

  Stijgende verbazing hier naar zitten kijken!! Dacht alleen maar, arm kind!! Laat dat jochie ravotten en een keer naar de Mac gaan! Triest wijf! Stront wie heeft je gescheten?

 13. Sabrina schreef:

  Gatverdamme wat een heks! En dan andere kinderen uitmaken voor chips vretende tablet kijkende dikke losers!?? Moet niet gekker worden zeg, en dan ook nog de uitspraak, ja wil niet dat m’n zoon later op mijn zak teert, maar vervolgens zelf wel los gaan met mama’s credit card, carmen k vind je echt een misselijk wijf, als k J ooit tegen kom dauw ik je zo hard een dikke big mac in die smerige muil van je.. arm kind

 14. Johan schreef:

  Ik vind het smullen! Ze zorgt dat het geld rolt, ze leert die jongen met mes en vork te eten, en ze weet dat ie straks een psycholoog van de straat af houdt.. nee dit wordt de nieuwe Johan Cruijff ( die trouwens zelf iets minder luxe is opgevoed..?)

 15. H.Abels schreef:

  Er is toch een kinderbescherming in Nederland, dit moet gestopt worden.

 16. angela schreef:

  heb ook vol verbazing gekeken, arm kind.
  als hij niet goed genoeg is voor voetbal wat gaat ze dan doen?
  is haar kind niet goed genoeg dan?
  stiekem hoop dat hij een langharige hippy wordt die met een rugzak de wereld door gaat.

 17. Karina schreef:

  Vreselijk mens vreselijke moeder vreselijke dochter eigenlijk is ze heel zielig ze kan er niks aan doen tis ook der opvoeding medelijden moet je met haar hebben . Sonde van t kind hijs vaker ongelukkig dan gelukkig ze voelt zich heel wat omhooggevallen naakt model. Endan t lef te zeggen “word je dik en ben je n looser” ze wil haar droom naleven in haar kind dus wie is de looser pff ze weet niet wat t is als je kind iets te zwaar is of sommige echt dik en vaak erfelijk sommige kunnen 1 boterham als limiet eten anderen heel de dag wat ze lussen en worden niet dik. Wie denkt ze wel wie ze is bah kortzichtig mens die ook grotendeels leeft op cc van der ouders Ouders ? Arm jongetje zo sonde ze is totaal de weg kwijt

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: