Andy van der Meijde toont kwetsbare kant met zaadlied in theatershow


Theater is het nieuwe musical. Al tal van artiesten uit het doodgewone segment zijn de afgelopen tijd plots met de mededeling ‘ik ga theater in!’ gekomen, waaronder Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa. Wat behelst zo’n avondje nou in godsnaam? Wordt het weer eindeloos anekdotes oplepelen uit het drugs / drank / hoeren-verleden van Andy? Waarschijnlijk wel, maar er is meer.

Zo is besloten dat Van der Meijde zijn uit 2014 stammende single ‘De naam is Van der Meijde’ op de planken ten gehore brengt. Het betreft hier een opgewekt nummer bedoeld voor in café´s, maar in het AD lezen we dat Andy er hele complexe gevoelens bij heeft: hij schaamt zich voor de song. Sluit u de ogen even en stelt u zich voor: Andy van der Meijde, in een klein theater ergens in Nederland, die DRIE MINUTEN LANG Tegen Zijn Zin en verscheurd door schaamte onderstaand nummertje moet zingen. Het publiek ziet een kant van de realityster die zij nog niet eerder zag…

(‘Is dit wie ik werkelijk ben???’ denkt Andy tijdens het zingen van dit lied.)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com