Hé Yolanthe, laat je gehuurde camper ‘es zien


“Dat had je niet verwacht, hè, dat wij met een camper op stap gaan? Heerlijk joh, vooral die vrijheid. Er wordt al zo veel voor ons bepaald, zeker voor Wes. En hij vindt het heel leuk om te rijden. Het is ook prachtig wat je in een land als Italië onderweg allemaal ziet.”

Aldus Yolanthe Sneijder in het AD van komende zaterdag. Yo en Wes trekken er regelmatig op uit om met een gehuurde camper Italië door te trekken zo lezen we. Dat moet een schitterend gezicht zijn. Zo’n camper is altijd te klein, het ding gaat rieken na een paar slecht geventileerde nachtjes, de vloer schoon houden is ondoenlijk en al schijnt de zon, op een gegeven moment is toch alles klam.

U begrijp dat wij een moord zouden doen voor foto’s van dit soort kampeertaferelen, maar in de periode van de laatste tocht (rond de jaarwisseling) zien we alleen deze foto’s op Yo’s Insta:

Jammer hè? In het interview merken we toch duidelijk een zekere trots voor deze mateloze gewoonheid, maar kennelijk mag dat niet op Instagram gedeeld worden. Misschien moeten we de mensen in het land vragen of ze wat campingpica’s hebben:

Dan kom je toch allemaal Nederlanders tegen op die campings? “Ja joh, en daar gaan we dan mee op de foto!”


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com