Privé weet meer dan wij


Ach ja, de blaadjes. Al jaren slinkt hun lezersbestand en het GERUCHT gaat dat 80% van alle abonnees overleden is, maar hun familie vergeten is het blad op te zeggen. Wij zijn blij dat ze nog bestaan, want dit soort scoops (zie foto) lees je nergens anders.

Leuk detail: alle, maar dan ook ALLE politieke kopstukjes staan deze dagen met enorme interviews in de Privé / Story / Weekend / Party. Uiteraard zeggen ze niks (geloof ons maar, we hebben het allemaal gelezen), maar opvallend is het wel. Kennelijk hebben de politieke partijen een mapje met ‘media om te woord te staan in verkiezingstijd’ en daar prijken onder de kop ‘dood en/of achterlijk’ nog altijd De Blaadjes als factor om rekening mee te houden.

Hajo Bruins schijnt trouwens nog niet op een interviewverzoek gereageerd te hebben, maar die leest zijn post al een aantal jaren niet meer. (Blendle link)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com